fbpx

Калин Петков

Калин Петков e личен треньор, групов инструктор и мастър треньор, лектор, международен презентатор с 18 години опит във фитнес индустрията. Създател на трендове и успешни модели особено в областта на груповите занимания, като най-новия уникален фитнес хит – Burn Fitness. Създател на първата версия на българска денс фитнес програма Dancelo с няколко години история и много обучени инструктори.

Калин е от морския град Варна. Любител на активния начин на живот, спорт и движение в различните им форми. Развива своите умения през годините с различни програми и квалификации. Фитнес фен е от ранна детска възраст.

Калин популяризира и споделя активния начин на живот. Цялата му страст прераства в създаване и развитие на най-голямото фитнес събитие за групови занимания в страната с вече 15 издания и повече от 7г. годинин зад гърба си – iFCB – International Fitness Convention Bulgaria с множество последователи и приятели в страната и чужбина. Ползва международен опит на чуждестранни специалисти и е организатор на обучения и квалификации на инструктори в различни системи, програми и стилове за групови занимания в България.

Собственик на студио за групови занимания от 15 години.

Свободното си време споделя с приятели и се радва на разходки и риболов с лодката си в морето.