fbpx

Vibrofit Bulgaria

 Оборудване и екипировка

Vibrofit Bulgaria предлага уреди, чиято концепция е взаимствана от доказалите ефективността си в космоса (в орбиталните станции) машини за вибро терапия. 

  • Listing ID: 909
  • ЗА НАС: Vibrofit Bulgaria е млада компания с амбицията да популяризира и предлага на пазара продукти, свързани с подобряване на физическото и психично здраве на всеки човек. Предлагаме на Вашето внимание уреди, чиято идея е взаимствана от доказалите ефективността си в космоса (в орбиталните станции) - МАШИНИ ЗА ВИБРО ТЕРАПИЯ. Лесни за използване, достъпни като цена уреди „три в едно“ – използвате една машина, а получавате ефект в три области: фитнес, масаж, терапия. 10 минути работа с МВТ се равняват на 1 час във фитнес залата.

    Доказани ползи: + раздвижване на лимфния поток - детокс на тялото; повишава циркулационната и мускулна активност на базисно ниво; облекчава болките във врата и гърба; повишава плътността на костите; намалява остеопорозата; подобрява баланса и гъвкавостта; укрепва сърцевината на мускулните влакна; ускорява загубата на мазнини; помага за стягане и тонизиране на тялото; намаляване на целулита.
Contact details

 +359 887 364 478 office@vibrofit-bg.com http://www.vibrofit-bg.com

Contact this listing owner
Categories: