fbpx

Ви иновейшънс ООД

 Храни и хранителни добавки

Ви иновейшънс ООД е независим дистрибутор, промотиращ продуктите на фирма ENAGIC Co., Ltd – лидер в производството на уреди “LeveLuk” за водородна вода – Kangen Water®

  • Listing ID: 894
  • ЗА НАС: Ви иновейшънс ООД е независим дистрибутор, промотиращ продуктите на фирма ENAGIC Co., Ltd – лидер в производството на уреди “LeveLuk” за водородна вода – Kangen Water®

    Произведени по иновативна технология, тези уреди са на световния пазар повече от 45 години. Водата КАНГЕН е антиоксидантна – неутрализира свободните радикали; алкализирана – балансира pH на организма; преструктурирана – усвоява се 6 пъти по-бързо от всяка друга. Благодарение на тези свойства тя може да се използва за пиене, за козметични цели, за екологично почистване.
    Водата КАНГЕН е незаменим помощник за постигане на високи спортни резултати и за възстановяване след тежки физически натоварвания.

    СПА системата на ENAGIC – ANESPA ® осигурява минерализирана вода с дълбоко хидратиращ и релаксиращ ефект.

    Уредите на ENAGIC са създадени в Япония и се произвеждат единствено там. Те са необходимост за всяка спортна или фитнес зала, за всеки козметичен, медицински или уелнес център, за всеки СПА хотел, както и за всеки български дом.
Contact details

 +359 876 267 161 p_valkanov@abv.bg

Contact this listing owner
Categories: