fbpx

Севтополис Медикъл § Спа

 СПА и уелнес услуги

Четиризвездният Севтополис Медикъл § Спа е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност.

 • Listing ID: 897
 • ЗА НАС: Четиризвездният Севтополис Медикъл § Спа е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени във фоайето, апартаментите, ресторанта и плувния басейн, допълвайки усещането за релакс. Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал.

  След своето откриване през 2010 г. Хотел Севтополис се е утвърдил, като притегателен център за всички, които търсят отдих и почивка съчетана с профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат.

  От своето съществуване хотел Севтополис, е отличен със следните награди:
  > Най-добър концептуален хотел за 2019
  > Най-добър Балнео и СПА хотел на Балканите 2019
  > Най-добър Медикал СПА хотел 2019 - международна награда за финалист на международния конгрес по СПА и Уелнес в Баку, Азербайджан
  > Медикaл и СПА хотел на годината за 2017 г.
  > Медикaл СПА хотел на годината за 2013 г.
  > СПА хотел за 2010 г.
Contact details

 +359 887 361 669 reservations@sevtopolishotel.com http://www.sevtopolishotel.com

Contact this listing owner
Categories: