fbpx

РондоВитал ООД

 Храни и хранителни добавки

РондоВитал ООД е вносител на висококачествени липозомни хранителни добавки.

  • Listing ID: 919
  • ЗА НАС: РондоВитал ООД е вносител на висококачествени липозомни хранителни добавки. Всички продукти са от изцяло натурални източници; не съдържат захар, ГМО, глутен, изкуствени оцветители. Подходящи са за всички целеви групи и за хора със специфичен режим на хранене; не предизвикват раздразнение или дискомфорт на стомашно-чревния тракт. При производството им се използват само пречистени суровини с високо качество и солидна технология в производствените бази в Нидерландия.

    Технологията на липозомно капсулиране е уникален метод, свързан с капсулиране на активното вещество в липозоми – микроскопични везикули с нано размери. Тези липозоми образуват мембрана много подобна на биологичната - тази, която обгражда клетките в човешкия организъм. По този начин хранителните добавки се ""разпознават"" и се усвояват директно в клетките на човешкия организъм, а оттам в целеви тъкани и органи. Характеризират се с висока бионаличност в кръвната плазма.

    Процентът на усвояване е изключително висок в сравнение с други средства на орално приложение.
    Липозомните продукти РондоВитал са сертифицирани с научни и медицински изследвания, които подкрепят високото ниво на усвояемост и качество на хранителните добавки.
Contact details

 +359 877 775 541 info@rondovital.com http://www.rondovital.com

Contact this listing owner
Categories: