fbpx

Органик Индия

 Храни и хранителни добавки

 

Продуктите на Органик Индия са произведени на основата на био устойчиво земеделие – без ГМО и тежки метали, добри производствени практики и притежават всички световни био сертификати.

 

  • Listing ID: 963
  • ЗА НАС: Органик Индия е живо въплъщение на духовните ценности на Йога философията, древното знание на Аюрведа, научните достижения на лекарски екип от Медицински колеж Лъкнау, Индия и усилията и работата на стотици дребни фермери в Индия.

    Продуктите са произведени на основата на био устойчиво земеделие – без ГМО и тежки метали, добри производствени практики и притежават всички световни био сертификати. Те са изцяло билкови продукти на основата на цели растения или части от тях, гарантиращи синергичното действие на отделните съставки и тяхната безопасна употреба. Продуктите не съдържат екстракти и са съобразени със стандартите на европейския пазар, като включват основно билки адаптогени, използвани от векове в традиционната индийска, арабска и източноевропейска медицина.

    Хранителните добавки, чай и суперхрани на Органик Индия присъстват на българския пазар чрез официалния представител на компанията за България „ Консулт Трейд 2003“ ООД - Органик Лайфтрий - Органик Индия. Детайлна информация за продуктите може да откриете на сайта с логото на компанията www.organiclifetree.com.
Contact details

 +359 2 987 6985 office@organiclifetree.com http:// www.organiclifetree.com

Contact this listing owner
Categories: