fbpx

DiveTec

Featured 

 Оборудване и екипировка

DiveTec Ltd. е създадена, за да представлява и направи достъпна за всички в България марката Aqua Lung. Нашата цел е да ви покажем най-доброто в подводния спорт.

  • Listing ID: 874
  • ЗА НАС: Фирма DiveTec Ltd. е създадена, за да представлява и направи достъпна за всички в България марката Aqua Lung. Нашата цел е да ви покажем най-доброто в подводния спорт, да ви помогнем да изживеете тръпката и магията от това, което за нас се превърна в начин на живот и на мислене, в посока, която следваме неотклонно.

    Отворени сме към всички, които обичат гмуркането и ще споделим нашите знания и опит с тези, които тепърва ще пожелаят да го открият. Готови сме за сътрудничество с клубове, инструктори и всички, които биха се доверили на марката Aqua Lung. За нас ще бъде чест да ви запознаем с нея и да докажем заедно нейните качества.

    Ние сме тук изцяло заради нашата любов към гмуркането и затова по-голямата част от приходите ни ще продължават да бъдат инвестирани в изследването и изучаването на Черно море и неговите тайни. За да го направим заедно още по-познато, приятно и достъпно за всички нас, които обичаме морето и България.
Contact details

 +359 878 513 935 aqualung.sofia@gmail.com https://www.divetec.bg/

Contact this listing owner
Categories: