fbpx

Каннадерм

 Храни и хранителни добавки

Продуктите „Каннадерм“ са с приложение основно в травматологията, ортопедията, физиотерапия и рехабилитация, дерматологията и стоматологията, като в тях се използват свойствата на конопеното масло.

  • Listing ID: 879
  • ЗА НАС: Каннадерм стартира като фирма, която първа започва да разработва собствени рецепти и да произвежда продукти, в които се използват свойствата на конопеното масло. Качеството на продуктите „Каннадерм“ е безспорно доказано и е създало доверие у нашите клиенти, които ги ползват вече 18 години, като при това е възможно те да бъдат използвани дори от най-малките - децата, както и от бременни жени, кърмачки и хора с много чувствителна кожа.

    Продуктите „Каннадерм“ са с приложение основно в травматологията, ортопедията, физиотерапия и рехабилитация, дерматологията и стоматологията.

    Нашата ключова суровина е студено пресовано масло от коноп със запазени органични качества. В продуктовата гама на „Каннадерм“ ние използваме уникални съчетания на конопеното масло в комбинация с доказани билкови екстракти. Всички продукти от гамата „Каннадерм“ са защитени с патент и имат европейски сертификат за качество, който удостоверява, че е използвано чисто конопено масло или екстракт от семената и гарантират естествения произход на растенията. Маркирани са с лого „Сертифицирана природна козметика“ (CРК) или „Сертифицирана природна козметика био“ (CPK bio).

    „Термолка” е идеалният загряващ гел, който да използвате преди спортуване и продължително пребиваване на студено. Уникалната комбинация от ванилия и капсаицин от червени люти чушки гарантира загряване, което ще ви помогне да подготвите вашите мускули за всякакви предизвикателства. С малко Термолка, може да се насладите на пълноценна тренировка, а също така може и да решите проблемите си със студените крайници. А след вълнуващите ви снежни забавления, можете да се насладите на един отпускащ, загряващ масаж с Термолка. Тя ще облекчи натовареният ви гръбнак, изморените мускули и стави и ще подобри кръвообращението Ви.
Contact details

 +359 893 592 343 cannadermbg@abv.bg https://www.cannaderm.bg/

Contact this listing owner
Categories: