fbpx

Calivita International

 Храни и хранителни добавки

Calivita International е международна компания, произвеждаща висок клас хранителни добавки с фокус върху качеството и контрола на продуктите от техния произход до достигането им до клиента.

  • Listing ID: 927
  • ЗА НАС: Calivita International е международна компания, произвеждаща висок клас хранителни добавки с фокус върху качеството и контрола на продуктите от техния произход до достигането им до клиента. Те преминават през няколко нива на контрол, докато суровините се обработят до получаването на крайния продукт. 12 000 теста годишно осигуряват предлагането на пазара на над 500 съставки в чист вид и от най-добро качество. Calivita International вече 30 години оперира в над 40 страни в цял свят, а на българския пазар присъства от 20 години. Продуктовата гама включва над 100 продукта, сред които витамини и минерали с органичен произход, лечебни растения, билки и дарове от природата, козметични и почистващи продукти с изцяло натурални съставки.

    Calivita в България работи в сътрудничество с някои от най-големите професионални спортни клубове, треньори и състезатели, сред които футболистите на ЦСКА-София. Медицинският център към CaliVita разполага с модерна апаратура, методики и специалисти, с които се провеждат прегледи и изследвания на активно спортуващите. Има възможност за извършване на прегледите и изследванията на място. В центъра се предлагат следните спортно-медицински услуги: периодичен преглед по-спортна медицина, комплексно изследване на функционалното и здравословно състояние на спортистите, измерване на състава на тялото (процент на мазнини, мускулна маса и мн.др.) с калипеметричен метод, консултация от специалист при спортни травми, физиолечение и др.
Contact details

 +359 700 19 494 vhubenova@gmail.com http://www.calivita.bg

Contact this listing owner
Categories: