fbpx

Булдок ЕООД

 Оборудване и екипировка

Булдок ЕООД (BulDock) е иновативна компания, производител на плаващи платформи с различни приложения. 

  • Listing ID: 868
  • ЗА НАС: Булдок ЕООД (BulDock) е иновативна компания, производител на плаващи платформи с различни приложения. Марката BulDock е създадена в процеса на реализация на световноизвестния арт проект „Плаващите кейове“ в езерото Изео, Италия, („The Floating Piers“ на артиста Кристо (by Christo and Jeanne-Claude). През 2016 г., уникалната арт инсталация посреща над 100 000 посетителя на ден от целия свят (общо 1 200 000) – грандиозно културно събитие, което беше отразено във всички световни медии.

    Скоро, след проекта в Италия, в Лондон се осъществява забележителен нов шедьовър. Кристо сътворява магическата Mastaba (древноегипетска гробница с формата на пресечена пирамида), с висококачествените продукти на марката BulDock и професионалния екип на Deep Dive Systems, отговорен за закотвянето на плаващата конструкция, която се носи на повърхността на езерото Serpentine в Хайд парк.

    Модулите, от които се изграждат плаващите платформи са изработени от екологичен полиетилен с висока плътност (HDPE) и имат много високи нива на устойчивост спрямо въздействието на химически агенти, UV лъчи, атмосферни влияния и в същото време изискват минимална поддръжка. Изграждаме доверие, като проектираме и изпълняваме прецизни, лесни за използване, висококачествени модулни системи.

    Вашата собственост на брега е в добри ръце с ефективните продукти и бързото и висококачествено обслужване, което ви предлагаме.
Contact details

 +359 878 333 878 office@buldock.com https://buldock.com

Contact this listing owner
Categories: