fbpx

Blackroll

 Оборудване и екипировка

Нашите фоумролери, топки, лaстици и други фасция продукти са създадени от здравни специалисти, за да отпуснат нежно и ефективно вашата фасция и да намалят мускулното напрежение.

  • Listing ID: 2945
  • ЗА НАС: BLACKROLL® е немска иновативна компания, която си сътрудничи със спортисти, учени, лекари и терапевти за разработването на продукти, насърчаващи здравето, които всеки може да използва за подобряване на еластичността на мускулите и фасцията. Нашите фоумролери, топки, лaстици и други фасция продукти са създадени от здравни специалисти, за да отпуснат нежно и ефективно вашата фасция и да намалят мускулното напрежение. С малко усилия всеки може активно да допринесе за по-доброто състояние на собственото си тяло и здраве. Продуктите на BLACKROLL® са изработени от висококачествени, издръжливи и екологични материали и се предлагат с различна плътност въз основа на вашето ниво на опит и желани резултати.

    @Blackroll Bulgaria (www.blackroll-bg.com) ще бъде на Bulgaria Sports & Wellness Show 2021 с вълнуващи продукти, които помагат на хората да поддържат здравословен баланс всеки ден.
Contact details

 http://www.blackroll-bg.com

Contact this listing owner
Categories: