fbpx

Атама Уелнес § Спа

Featured 

 Оборудване и екипировка

Атама Уелнес § Спа e водеща компания с 30-годишен опит в предлагането на комплексно фитнес и уелнес оборудване.

  • Listing ID: 855
  • ЗА НАС: Атама Уелнес § Спа e водеща компания с 30-годишен опит в предлагането на комплексно фитнес и уелнес оборудване и представител за България на световния лидер Technogym.

    Атама Уелнес § Спа разработва цялостни wellness концепции и интериорни решения за хотели, фитнес центрове, жилищни и офисни сгради, медицински и рехабилитационни центрове, университети, бюти салони и частни домове.

    В нашето портфолиото ще откриете марки, които присъстват в най-добрите уелнес локации по света - фитнес оборудване Technogym, спа оборудване Carmenta, оборудване за бюти салони NILO, настилки Pavigym, шкафчета и съблекални Fit Interior, апарати за EMS тренировка XBODY, дизайнерски мебели GUAL и др.

    Дългогодишният ни опит и професионален екип от уелнес експерти превръщат компанията във Вашия уелнес консултант. Ние ще ви консултираме кой тип оборудване ще помогне на вашия бизнес да бъде успешен, ще предложим проектиране и интериорен дизайн, гъвкави финансови решения и лизинг, професионално обучение на вашия екип, квалифициран гаранционен и следгаранционен сервиз за по-дълъг живот на вашето оборудване.

    Атама е единствената компания, която предлага рециклирано фитнес оборудване Техноджим с оригинални резервни части.
Contact details

 +359 2 971 58 10 office@atama.bg https://www.atama.bg

Contact this listing owner
Categories: