fbpx

Amway

 Храни и хранителни добавки

Amway е една от най-големите световни фирми за директни продажби – глобална компания, която работи успешно повече от 50 години.

 • Listing ID: 888
 • ЗА НАС: Компания № 1 за директни продажби в света (2019*), Amway е семейна собственост, има годишен оборот от $ 8.4 милиарда и е производител на потребителски стоки със седалище в Ада, Мичиган (САЩ). Amway се ангажира да помага на хората да живеят по-добър, по-здравословен живот.

  Най-продаваните марки на Amway са:
  > Марката Nutrilite ™ е марка номер 1 в света по продажба на витамини, минерали и хранителни добавки. Nutrilite™ съчетава най-доброто от природата с най-доброто от науката, за да осигури витамини, минерали и хранителни добавки, предназначени да запълнят хранителните пропуски във вашето хранене.*
  > Марката Artistry™ предлага разнообразие от напредничави решения за грижа за кожата и цветна козметика.
  > Марката eSpring ™ е марка номер 1 в света в продажбите на домашни системи за пречистване на вода.*
  > Марката XS ™ - продукти за енергийно и спортно хранене отразява предприемаческия дух на основателите на Amway, винаги търсещи да съчетаят приключенията с възможностите.

  Чистотата е в основата на живота.

  Подобряваме ежедневието благодарение на технологиите. От системите за пречистване на въздуха и технологията за пречистване на вода, до почистващи препарати и съдове за готвене и здравословно хранене, Amway доставя научните си постижения у дома.
Contact details

 +359 878 375 150 - Мария Йоневска yonevska@abv.bg

Contact this listing owner
Categories: