fbpx

Албена

Featured 

 СПА и уелнес услуги

Албена е за втора поредна година Европейски курорт на спорта. Освен домакин на различни национални, европейски и световни първенства, комплексът предлага възможност и на много любители – гости на Албена, да тренират повече от 40 вида спортове.

 

  • Listing ID: 951
  • ЗА НАС: Албена е едно истинско кътче от Рая. Там, където морето среща резерват Балтата и превръща летните емоции в незабравими положителни спомени. Тя е предпочитана дестинация за много поколения.

    „Зелената“ мисия на ваканционно селище Албена е неизменна част от неговата философия. Стремежът към опазване на уникалната природа – плаж, гора, чист въздух и приказни градини дават възможност на гостите да се насладят пълноценно на своята почивка. Тази стратегия е свързана със сериозни инвестиции – голямата цел е всички превозни средства за вътрешен транспорт в комплекса да бъдат екологични.

    Албена е за втори поредна година Европейски курорт на спорта. Освен домакин на различни национални, европейски и световни първенства, комплексът предлага възможност и на много любители – гости на Албена, да тренират повече от 40 вида спортове. Акценти в това отношение са Училището за плуване, училището по конна езда, тенис академията, футболното училище и училището по гмуркане."
Contact details

 +359 700 12 110 sales@albena.bg http://www.albena.bg

Contact this listing owner
Categories: