Нови дати! Bulgaria Sports & Wellness Show ще се проведе между 29 и 31 май 20 и 22 ноември 2020, мястото отново е Интер Експо Център

13.04.2020 г. (София) – През последния месец наблюдаваме, как психозата около коронавируса се разпростира, без изгледи нещата да се променят в близките няколко седмици. Засега, извънредното положение е обявено до средата на май, но не е сигурно, дали няма да бъде удължено с още един месец – до юни. Медиите ежедневно внушават страх и безнадеждност, а обществото е поляризирано на две – на тези, които считат, че здравите трябва да се върнат към нормалния си ритъм на живот, за да може да функционира икономиката и другите, които подкрепят дори още по-радикални мерки за масова изолация и карантина.

Ясно е, че в тази ситуация е малко вероятно събитие, като Bulgaria Sports & Wellness Show 2020, да се проведе успешно до края на май. Затова насрочихме нови дати за фестивала:

20-22 ноември 2020 г., отново в Интер Експо Център София.

Смятаме, че краят на ноември е подходящ период, защото дори извънредното положение да отпадне на 13 май (което не е много сигурно), чисто психологически, хората едва ли ще са готови да се събират на закрито на по-големи групи в близките месец-два – просто психозата е доста силна. От друга страна, ако пандемията отмине през лятото, до ноември има време нещата да се нормализират.

И отново, най-важното:

  • Условията за всички изложители се запазват, единствено залата за провеждане на фестивала вероятно ще бъда друга.
  • Всички закупени билети ще важат без презаверка.
  • Очакват се някои размествания в програмата, но новата програма ще бъде поне толкова интересна като настоящата (ако не и по-интересна).

Очаквайте скоро повече подробности или се свържете с нас на тел. 0889 203 606 или 088 843 6403.

———-

9.03.2020 г. (София) – Във връзка с развитието на ситуацията с коронавируса в страната, загрижеността за здравето участниците във фестивала и предвид заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на Министерството на здравеопазването, след конструктивни консултации с Интер Експо Център, организаторите на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 обявяват събитието с нови дати – 29, 30 и 31 май 2020 г.

Най-важното, във връзка с това отлагане:

> Условията за всички изложители се запазват, единствено залата за провеждане на фестивала най-вероятно ще бъда друга.
> Всички закупени билети ще важат без презаверка.
> Очакват се някои размествания в програмата, но новата програма ще бъде поне толкова интересна като настоящата (ако не и по-интересна).

Очаквайте скоро повече подробности или се свържете с нас на тел. 0889 203 606 или 088 843 6403.

————-

Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 е голямото изложение и фестивал на спорта у нас, което ще събере под един покрив, между 13 и 15 март 2020 г. в зала 1 на Интер Експо Център София, световни и европейски шампиони, спортисти, фитнес и персонални треньори, собственици на спортни зали, хотелиери, както и любители на силовите, бойните и екстремните спортове – общо над 5000 посетители и участници.

Събитието се подготвя по модела на някои от най-успешните изложения в тази област в света – FIBO и ISPO в Германия, Olympia Fitness & Performance Weekend и Arnold Sports Festival в САЩ, Rimini Wellness в Италия и FIWE в Полша – разбира се, адаптирано към българските условия.

Над 700 професионалисти и инвеститори в спорни съоръжения – персонални и фитнес треньори, собственици на фитнес клубове и магазини за спортни стоки, хотелиери и други, ще посетят събитието, за да се запознаят с новостите в спортната екипировка, оборудването за спорта, храненето и спортната мода.

Как да се включите като изложител вижте тук >>

Как да посетите BSWS 2020 вижте тук >>

Имате въпроси? Тогава се свържете с нас тук >>